Yrityksen IT-osasto.

TDP tarjoaa yrityksellesi oman IT-osaston

TDP toteuttaa laitetoimitusten lisäksi myös IT-ympäristön hallinnan palveluita kokonaisvaltaisesti tai erikseen valikoituna.

Tarjoamme toimivien laitteiden lisäksi käyttöönne muun muassa verkkotunnusten ja sähköpostien hallintaa, yhteensopivia viestintäsovelluksia, huoletonta tietoturvaa sekä nopeaa ongelmatilanteiden ratkaisua – siis kaiken.

1. Tietokoneet ja puhelimet

Kauttamme saat hankittua työhön tarvittavat IT-laitteet, esimerkiksi tietokoneen ja puhelimen. Voit hankkia laitteet suoralla kaupalla tai leasing-sopimuksella. Toimitamme kaikkien tunnetuimpien valmistajien laitteita ja meillä on vankka osaaminen Windows, Mac ja Linux-ympäristöistä.

2. Verkkotunnusten hallinta

TDP tilaa ja hallinnoi puolestasi yrityksesi verkkotunnuksen sekä nimipalvelimet. Saat sähköpostit ja yrityksesi nettisivut toimimaan oman yrityksesi verkkotunnuksella.

3. Sähköposti ja muut liiketoimintasovellukset

Kauttamme saatte käyttöönne edulliset ja helppokäyttöiset Googlen ja Microsoftin yritysratkaisut. Palvelu sisältää esimerkiksi sähköpostin, kalenterin, yhteystiedot ja tallennustilaa varmuuskopiontiin ja tietojen jakamiseen.

4. Kotisivujen hallinta

Toteutamme ja ylläpidämme puolestanne verkkosivuston palvelinympäristöä. Palvelumme skaalautuu yksinkertaisten sivustojen (kuten Wordpress) ylläpidosta myös monimutkaisempiin kokonaisuuksiin, jotka voidaan toteuttaa esimerkiksi AWS-ympäristöön. Kumppaniverkostostamme löytyy apua verkkosivuston kehitykseen ja sisällöntuotantoon.

5. Tietoturva ja etätuki

Kaikissa tarjoamissamme palveluissa on huomioitu tietoturva ja laitteisiin voidaan esiasentaa erillinen tietoturvaohjelmisto. Kauttamme saat käyttöösi myös etä- ja puhelintuen tietoteknisten ongelmien ratkaisussa.

TDP:llä on yli vuosikymmenen kokemus IT-palveluiden ja -laitteiden toimittamisesta pienille ja vähän isommille yrityksille. Asiakkaisiimme kuuluu lukuisten eri toimialojen yrityksiä ja organisaatioita.

Myynti

Ota rohkeasti yhteyttä, niin autamme sopivan laitteiston sekä palveluiden valinnassa!

Pauli Aalto | 040 748 3818 | pauli.aalto@tdp.fi

Mika Mäkinen | 040 632 7090 | mika.makinen@tdp.fi

Ota yhteyttä

Lähetä

Pauli AaltoToimitusjohtaja0407483818