TDP tarjoaa käyttöösi oman IT-osaston

TDP toteuttaa laitetoimitusten lisäksi myös IT-ympäristön hallinnan palveluita. Tarjoamme toimivien laitteiden lisäksi käyttöönne verkkotunnusten ja sähköpostien hallintaa, yhteensopivia viestintäsovelluksia, huoletonta tietoturvaa sekä nopeaa ongelmatilanteiden ratkaisua.

1. Tietokoneet ja puhelimet

Kauttamme saat hankittua työhön tarvittavat IT-laitteet, esimerkiksi tietokoneen ja puhelimen. Voit hankkia laitteet suoralla kaupalla tai leasing-sopimuksella. Toimitamme kaikkien tunnetuimpien valmistajien laitteita ja meillä on vankka osaaminen Windows, Mac ja Linux-ympäristöistä.

2. Verkkotunnusten hallinta

TDP tilaa ja hallinnoi puolestasi yrityksesi verkkotunnuksen sekä nimipalvelimet. Saat sähköpostit ja yrityksesi nettisivut toimimaan oman yrityksesi verkkotunnuksella.

3. Sähköposti ja muut liiketoimintasovellukset

Kauttamme saatte käyttöönne edulliset ja helppokäyttöiset Googlen ja Microsoftin yritysratkaisut. Palvelu sisältää esimerkiksi sähköpostin, kalenterin, yhteystiedot ja tallennustilaa varmuuskopiontiin ja tietojen jakamiseen.

4. Kotisivujen hallinta

Toteutamme ja ylläpidämme puolestanne verkkosivuston palvelinympäristöä. Palvelumme skaalautuu yksinkertaisten sivustojen (kuten Wordpress) ylläpidosta myös monimutkaisempiin kokonaisuuksiin, jotka voidaan toteuttaa esimerkiksi AWS-ympäristöön. Kumppaniverkostostamme löytyy apua verkkosivuston kehitykseen ja sisällöntuotantoon.

5. Tietoturva ja etätuki

Kaikissa tarjoamissamme palveluissa on huomioitu tietoturva ja laitteisiin voidaan esiasentaa erillinen tietoturvaohjelmisto. Kauttamme saat käyttöösi myös etä- ja puhelintuen tietoteknisten ongelmien ratkaisussa.

TDP:llä on yli vuosikymmenen kokemus IT-palveluiden ja -laitteiden toimittamisesta pienille ja vähän isommille yrityksille. Asiakkaisiimme kuuluu lukuisten eri toimialojen yrityksiä ja organisaatioita. Ota rohkeasti yhteyttä, niin autamme sopivan laitteiston sekä palveluiden valinnassa.

Haluan keskustella lisää IT-palveluista

Täytä organisaation tai yhteyshenkilön nimi.
Täytä sähköpostiosoite

Pauli Aalto

Toimitusjohtaja
040-7483818
pauli.aalto@tdp.fi

Tampereen Datapiste logo
Yritysten tietotekniikan kumppani
yhteys@tdp.fi
010-2921640

Tampereen Datapisteen toimipisteet sijaitsevat Nokialla ja Helsingissä. Päätoimialueemme on Pirkanmaa (Tampere, Kangasala, Lempäälä, Nokia, Pirkkala, Ylöjärvi) sekä Helsinki ja muu pääkaupunkiseutu. Toimitamme laitteistoja koko Suomen alueella. Noudatamme palveluissa IT 2018 sopimusehtoja. Olemme asiakkaidemme IT-kumppani ja toimitamme edulliset ja tehokkaat tietokone-leasing ratkaisut yrityksille luotettavasti ja ammattitaidolla.

Yhteystiedot | Laskutustiedot | Palveluhinnasto | Tuki