Ohjelmistot ja digitaaliset työympäristöt yrityksille

Modernit ohjelmistot yrityksissä luovat pohjan liiketoiminnalle

  • Tehokkaat työsovellukset kuten Google Workspace ja Microsoft 365 tekevät työstä helpompaa ja tuottavampaa

  • TDP:n asiantuntemus sovelluksista helpottaa oikeiden sovellusten löytämistä ja käyttöönottoa

  • TDP:n tukipalveluasiakkaana saatte täyden tuen myös sovellusten käyttöön

    Tunnetuimpien työsovellusten lisäksi saatte meiltä muutkin ohjelmistot yrityksenne arkeen. Esimerkiksi Adobe Creative Cloud, Assently, AutoCAD, Bitwarden sekä kotimaiset Nexetic ja Withsecure ovat vahvoja tuotteita, joiden varaan voitte avullamme rakentaa yrityksenne digitaaliset prosessit.

Google Workspace

Google Workspace on monipuolinen digitaalinen työympäristö, joka sujuvoittaa yrityksesi liiketoimintaa. Workspace on turvallinen pilvipalvelu hyödyllisillä työsovelluksilla, johon saat TDP:ltä jatkuvan, ripeän käyttötuen.

Microsoft 365

Microsoft 365 -työympäristö vapauttaa työntekoa ja vähentää kustannuksia tietoturvaa unohtamatta. Tarjoamme saman Microsoft 365-ohjelmistopaketin yrityksellesi kuin kilpailijamme, mutta muita paremmalla käyttäjätuella.

Dropbox

Dropbox Business on tehokas yhteistyöalusta, joka auttaa PK-yrityksiä työskentelemään paremmin yhdessä, nopeasti. Dropbox Business -tiimit pääsevät tiedostoihin käsiksi milloin ja missä vain!

JumpCloud

Haluatko hallita yrityksesi kaikkia laitteita, työntekijöiden tunnuksia ja oikeuksia korkealla tietoturvalla yhdestä paikasta? Pilvipohjainen JumpCloud-ohjelmisto on erinomainen kokonaisratkaisu.

Nira

Nira on reaaliaikainen pääsynhallintajärjestelmä, jolla hallinnoidaan yrityksen dokumentteja Google Workspacessa. Yli 50 hengen kasvaville organisaatioille loistava 3-in-1 ratkaisu.

Virtru

Hanki kontrolli yrityksesi liikkuvalle datalle salaamalla! Virtru on sähköpostien salaamisen edelläkävijä, jolla suojaat helposti niin Gmail- ja Outlook -viestit kuin niiden liitetiedostot.

Ota yhteyttä

Lähetä

Pauli AaltoToimitusjohtaja0407483818