Ohjelmistot ja digitaaliset työympäristöt yrityksille

Modernit ohjelmistot yrityksissä luovat pohjan liiketoiminnalle

  • Tehokkaat työsovellukset kuten Google Workspace ja Microsoft 365 tekevät työstä helpompaa ja tuottavampaa
  • Tunnetuimpien työsovellusten lisäksi saatte meiltä muutkin ohjelmistot yrityksenne arkeen. Esimerkiksi Adobe Creative Cloud, AutoCAD, Bitwarden sekä kotimaiset Nexetic ja Withsecure ovat vahvoja tuotteita, joiden varaan voitte avullamme rakentaa yrityksenne digitaaliset prosessit
  • Kaikki ohjelmistot meiltä samoilla hinnoilla kuin suoraan valmistajaltakin
  • Ohjelmistotarjontamme ei rajoitu näihin, vaan voimme tarjota yrityksellenne juuri tarpeidenne mukaisen ohjelmiston kulloiseenkin tarpeeseen

Google Workspace on monipuolinen digitaalinen työympäristö, joka sujuvoittaa yrityksesi liiketoimintaa. Workspace on turvallinen pilvipalvelu hyödyllisillä työsovelluksilla, johon saat TDP:ltä jatkuvan, ripeän käyttötuen.

Microsoft 365 -työympäristö vapauttaa työntekoa ja vähentää kustannuksia tietoturvaa unohtamatta. Tarjoamme saman Microsoft 365-ohjelmistopaketin yrityksellesi kuin kilpailijamme, mutta muita paremmalla käyttäjätuella.

Dropbox Business on tehokas yhteistyöalusta, joka auttaa PK-yrityksiä työskentelemään paremmin yhdessä, nopeasti. Dropbox Business -tiimit pääsevät tiedostoihin käsiksi milloin ja missä vain!

Haluatko hallita yrityksesi kaikkia laitteita, työntekijöiden tunnuksia ja oikeuksia korkealla tietoturvalla yhdestä paikasta? Pilvipohjainen JumpCloud-ohjelmisto on erinomainen kokonaisratkaisu.

Nira on reaaliaikainen pääsynhallintajärjestelmä, jolla hallinnoidaan yrityksen dokumentteja Google Workspacessa. Yli 50 hengen kasvaville organisaatioille loistava 3-in-1 ratkaisu.

Hanki kontrolli yrityksesi liikkuvalle datalle salaamalla! Virtru on sähköpostien salaamisen edelläkävijä, jolla suojaat helposti niin Gmail- ja Outlook -viestit kuin niiden liitetiedostot.

Assently on helpon sähköisen allekirjoituksen ja vankan henkilöllisyyden tunnistamisen tarpeisiin luotettava pohjoismainen vaihtoehto. Ja säästät valtavasti aikaa!

WithSecure™ on kattava suomalainen tietoturvaohjelmisto yrityksille, jotka haluavat taata tietojensa ja verkkojensa turvallisuuden parhaimmalla teknologialla.

Ota yhteyttä

Lähetä

Pauli AaltoToimitusjohtaja0407483818