Asiakaspalaute

Referenssit

TDP:lle on ollut alusta alkaen tärkeää huolehtia asiakkaistaan mahdollisimman hyvin. Asiakaskokemuksistamme voit lukea, miten IT-palveluidemme ydin ei ole vain maltillinen hintataso, vaan myös palveluiden kattavuus ja laatu.

Tutustu referensseihimme. Asiakasyritystemme kokemukset kertonevat sinunkin yrityksesi kaipaamasta palvelutasosta, joten kysy ratkaisuamme tarpeeseesi.

Insinööritoimisto

”Metecno Oy oli kahden työntekijän startup-yritys vuonna 2011, kun hankin Datapisteeltä yhden kannettavan ja hieman myöhemmin oman serverin. Kaikki meni hienosti, joten yritykseni kasvun myötä keskitin vähitellen kaiken IT-tarpeistamme huolehtimisen heille.”

Asianajotoimisto

”Kartoitimme perustettavan yrityksemme kokonaisvaltaiseen IT-tarpeeseen palveluntarjoajia netistä. Jo ensimmäinen puhelinkeskustelu Pauli Aallon kanssa vakuutti minut siitä, että TDP olisi asianajotoimistolleni juuri oikea yhteistyökumppani.”

Eläinklinikka

”Halusimme tuoreina yrittäjinä kattavan palvelusopimuksen, joka sisältäisi kaikki tarvitsemamme IT-palvelut. Etsimme netin hakukoneella sopivia palveluntarjoajia ja näin löysimme tiemme TDP:n kotisivuille. Pyysimme tarjousta ja TDP teki heti vaikutuksen asiantuntevalla, erittäin ystävällisellä palvelulla – valinta oli helppo ja oikea.”

Ota yhteyttä

Lähetä

Pauli AaltoToimitusjohtaja0407483818