Datko asiakastarina

Teleammattilainen Datko

“Yhteistyömme käynnistyi kotisivujen vaatimattomalla konsultointitarpeella, mutta nyt viiden vuoden kokonaisvaltaisen, tehokkaan palvelun jälkeen voin jälkiviisaana todeta, että olisi pitänyt täysin ulkoistaa IT TDP:lle jo aiemmin.”

Hoidin itse pitkään yrittäjänä IT-asiat kaiken muun ohella, minkä jälkeen annoin muun toimiston väen hoitaa. Olisi kuitenkin pitänyt oivaltaa aiemmin, että yritykselle on parasta keskittyä vain omiin laskutettaviin asioihin ja muihin, jotka varmasti osataan. Nykyiseen sopimukseen sisältyy Google Workspace -paketti, perus IT-tuki, apu kotisivujen ylläpidossa ja kaikki toimii hienosti.

TDP:n paras puoli on asiakaslähtöinen ratkaisukeskeisyys. He joko hoitavat palvelupyynnöt välittömästi tai ratkaisevat ongelman niin, että Datkon arki ei rikkoudu. Tänä päivänä minulla on jo sokea luotto heidän osaamiseensa ja kykyynsä kehittää yrityksemme toimintaa IT:n avulla. 

Tästä esimerkkinä korona-aikana esiin noussut tarve, jonka ratkaisemiseen meillä ei ollut tiedossa keinoa. TDP ehdotti siihen 3. osapuolen sovellusta, antoi alkuun selkeän käyttöönotto-opastuksen ja jo pari kuukautta myöhemmin mietin muun henkilökunnan kanssa, miten ennen oikein pärjäsimme ilman tätä sovellusta?

Voin jopa nyt sanoa tietäväni kumppanuussuhteemme syventyvän jatkossa, koska siinä ei ole mitään korjattavaa, hintataso on kohtuullinen, jopa edullinen ja palvelu on erinomaista. Lämpimästi suosittelen muitakin kokeilemaan TDP:tä!"

Toni Koskinen, toimitusjohtaja, Datko Oy