logo

Eläinklinikka Livet Oy

”Halusimme tuoreina yrittäjinä kattavan palvelusopimuksen, joka sisältäisi kaikki tarvitsemamme IT-palvelut. Etsimme netin hakukoneella sopivia palveluntarjoajia ja näin löysimme tiemme TDP:n kotisivuille. Pyysimme tarjousta ja TDP teki heti vaikutuksen asiantuntevalla, erittäin ystävällisellä palvelulla – valinta oli helppo ja oikea.

TDP huolehtii kaikista klinikkamme IT-järjestelmistä, kommunikoi puolestamme nettioperaattorin kanssa vikatilanteissa, on alussa järjestänyt tietokoneidemme leasing-sopimukset ja tarjoaa jatkuvan asiakastuen. Datapisteen palvelu on ollut erittäin joustavaa, asiantuntevaa ja ystävällistä yhteistyömme alusta tähän päivään asti. Kaikki ongelmamme on ratkaistu tehokkaasti ja mikä parasta, meille on oma-aloitteisesti ehdotettu parannusehdotuksia, kun niille on ollut tarvetta.

Etenkin Datapisteen palveluiden käytön helppous on ollut meille hieno juttu. Ongelmat on aina saatu ratkaistua etänä tai paikan päällä vaivattomasti ja nopeasti, myös virka-ajan ulkopuolella. On helpottavaa keskittyä yrityksen omaan osaamisalueeseen, kun voi vahvasti luottaa näin keskeisen palvelun toimivuuteen eikä omaa aikaa kulu IT-asioista murehtimiseen. Kokonaisuutena annamme 10/10 pistettä palvelun laadusta ja erityiskiitoksen aina ystävällisestä asiakaspalvelusta!”

Hallituksen puheenjohtaja Riina Larmela & toimitusjohtaja Sanna-Maria Reincke

Ota yhteyttä

Lähetä

Pauli AaltoToimitusjohtaja0407483818