Arctic Safety asiakastarina

Työturvallisuustalo Arctic Safety Oy

"Avasin startup -yrittäjänä kivijalkaliikkeen keskellä koronakriisiä ja IT-asioiden hoito oli tärkeä prioriteetti. Tarvitsin niin koneet, tulostimet kuin liittymät palveltuna, mutta etenkin halusin IT-kumppaniksi paikallisen, luotettavan toimijan, jonka kanssa olisi helppo toimia kasvokkain. Jo ensimmäinen yhteydenotto antoi fiiliksen, että TDP olisi kaipaamani kumppani

Asiakkuuteni käänteentekevä hetki oli tietoturvahyökkäys, jolloin haittaohjelma pääsi leviämään sähköpostien välityksellä asiakkaille asti. Olin kauhuissani etenkin kun silloinen sähköpostien palveluntarjoaja nosti kädet voimattomana pystyyn! Onneksi TDP osasi ottaa vahvan roolin ja pelastaa tilanteen osaamisellaan. 

Tapauksen jälkeen olen tehnyt Arctic Safetysta all inclusive -asiakkaan TDP:lle. Läppärit, monitoimilaite, varmuuskopiointi, verkkokauppa ja oma palvelinkin; moninaiset tarpeemme tulevat täytetyksi vain yhdellä puhelinsoitolla. Erittäin hyvästä asiakaspalvelusta kertoo henkilökunnan ystävällisyys ja asennusten jälkeen siistiin kuntoon jäävät paikat. Kertaesimerkkinä mainitsen kotisivuillemme tehdyn teknisen lisäyksen, johon muut eivät kyenneet, mutta TDP kykeni toteuttamaan sen vain kahdessa tunnissa.

Koska tunnen saavani rahoilleni hyvän vastineen, en ole edes harkinnut nykyisen IT-sopimuksen kilpailutusta. Oman kokemukseni perusteella voin lämpimästi suositella muillekin TDP:tä IT-kumppanina."

Hanne Nurmi, toimitusjohtaja, Arctic Safety Oy