IT-ulkoistus onnistuu henkilökunnan tietotaidolla.

IT-ulkoistus yrityksellesi – tehosta toimintaa, turvaa tiedot ja säästä kustannuksissa

Olemme IT-ulkoistuksen asiantuntijoita Pirkanmaalla ja pääkaupunkiseudulla. Tarjoamme kattavia ratkaisuja, jotka vapauttavat yrityksesi keskittymään omaan ydinliiketoimintaansa.

Jätä tarjouspyyntö

Kattava palveluvalikoima – kaikki IT-tarpeet yhdestä paikasta

  • Tukipalvelut: Nopea ja ammattitaitoinen tuki käyttäjäkysymyksiin ja ongelmatilanteisiin.
  • Liiketoimintasovellukset (Google tai Microsoft): Hallinnoimme liiketoimintasovelluksianne tehokkaasti, varmistaen niiden sujuvan toiminnan ja integraation.
  • Pilvipalveluiden varmuuskopiointi: Takaamme tietojenne turvallisuuden pilvipalveluissa tehokkaan varmuuskopiointiratkaisun avulla.
  • Keskitetty hallinta: Hallitsemme yrityksesi laitteita ja käyttäjätunnuksia yhdeltä hallintapaneelilta, mikä takaa paremman tietoturvan ja hallinnollisen tehokkuuden.
  • Tietoturvapalvelut: Suojaamme yrityksesi tietoturvauhkilta ja varmistamme, että tietoturvasi on ajan tasalla.

Tarvittaessa kauttamme järjestyvät ratkaisut myös muihin ICT -alan tarpeisiin, kuten esimerkiksi verkkosivujen hostingiin, salasanojen hallintaan ja sähköisiin allekirjoituksiin.

Joustava kumppanuus – IT-osastosi laajennus

Tarjoamme joustavuutta ja mukautuvuutta, joita nykyaikainen yritys vaatii.

Ei ole väliä, tarvitsetko meitä täydellisenä IT-osastona tai tukena olemassa oleville resursseille, meidän palvelumme skaalautuvat tarpeisiisi. Käytännössä tämä tarkoittaa, että voit ulkoistaa IT-toimintoja osittain tai kokonaan meille, ja me huolehdimme, että järjestelmäsi toimivat moitteettomasti ja että yrityksesi voi keskittyä kasvamaan.

Vapauta resursseja ja keskity ydinliiketoimintaan

Hyödynnä asiantuntijuuttamme ja kustannustehokkuuttamme.

Ulkoistamalla IT-palvelut meille, yrityksesi voi vähentää IT-hallinnon kuormitusta ja keskittää voimavarat sinne, missä ne tuottavat eniten arvoa. Meidän tehtävämme on pitää huolta, että IT-ympäristösi on paitsi toimiva myös edistää liiketoimintaasi.

Jos haluat kuulla lisää siitä, miten IT-ulkoistuspalvelumme voi tukea yrityksesi tavoitteita, ota yhteyttä. Yhdessä voimme rakentaa tehokkaan ja turvallisen IT-ympäristön, joka tukee liiketoimintaasi parhaalla mahdollisella tavalla.

Ota yhteyttä

Lähetä

Pauli AaltoToimitusjohtaja0407483818