WithSecure - yritysten tietoturvan maksimointiin.

WithSecure – yritysten tietoturvan maksimointiin

WithSecure™ tarjoaa älykkäitä, reaaliaikaisia turvallisuusratkaisuja, jotka pitävät yrityksesi aina askeleen edellä uusimpia tietoturvauhkia.

Käyttämällä WithSecure™ -ohjelmistoa sinun ei tarvitse murehtia tietojen turvallisuudesta koskaan, vaan voit keskittyä liiketoimintaasi luottaen vankkumattomaan ja automaattisesti päivittyvään suojaukseen.

Ominaisuudet

✔ Reaaliaikainen tietoturvaseuranta

✔ DeepGuard sovelluksille

✔ Automaattiset päivitykset

✔ Kolmannen osapuolen sovelluspäivitykset

✔ Tietoturvapilvi

✔ Monitasoinen suojaus

✔ Käyttäjäystävällisyys

✔ Personoitu tietoturva

✔ Laaja yhteensopivuus

✔ Kattava raportointi

WithSecuren vaihtoehdot yritysten tietoturvalle

Withsecure tarjoaa jykeviä vaihtoehtoja tietoturvaan niin tietokoneille, mobiililaitteille kuin palvelimillekin.

Suomalaisen jälleenmyyjän tarjoama suomenkielinen, ripeä tukipalvelu varmistaa valitsemasi lisenssipaketin jokapäiväisen toimivuuden kaikilta osin.

WithSecure™ Elements Endpoint Protection For Computers

WithSecure EEP on pilvipohjainen ratkaisu, joka tekoälyn tehostamana suojaa usein hyökkäyksen kohteeksi joutuvia päätelaitteita.

EEP tarjoaa tietokoneesi kaipaaman suojan niin tavallisessa verkkokäytössä kuin kiristyshaittaohjelmia ja muita hyökkäyksiä vastaan. Sopii sekä Windows-, Mac-, että Linux-työasemille.

WithSecure™ Elements EEP + WithSecure™ Elements Endpoint Detection And Response

WithSecure™ Elements Endpoint Detection and Response -tuote tarjoaa yrityksellesi paremman näkyvyyden siitä, mitä yrityksesi IT-ympäristössä tapahtuu.

Tällä tuotteella voit tunnistaa reaaliaikaisesti kyberhyökkäykset ja vastata niihin, ennen kuin ne aiheuttavat vahinkoa yrityksesi järjestelmille. Pakettiin kuuluvat niin haavoittuvuuksien hallinta, automaattiset korjauspäivitykset, dynaaminen uhkatiedustelu kuin jatkuva käyttäytymisanalyysi.

WithSecure™ Elements Mobile Protection

Estää työpuhelimeesi pyrkivät haitalliset sovellukset, torjuu haittaohjelmat, suojaa haitallisilta verkkosivustoilta ja pitää yrityksesi arvokkaat tiedot turvassa myös suojaamattomia verkkoyhteyksiä käytettäessä - WithSecure™ Mobile Protection.

Tukee niin iOS-, iPadOS kuin Android 7.0-alustoja ja niitä uudempia.

WithSecuren hinta

Tutustu WithSecure-lisenssiemme hinnastoon.

Tarjoamme ensisijaisesti asiakkaidemme suosimia kuukausilisenssejä, mutta vuosilisenssit ovat myös mahdollisia.

Lisenssien yksityiskohtaisista ominaisuuksista saat lisätietoja helpoiten kysymällä meiltä suoraan - niitä on paljon!

ELEMENTS EPPEPP + EED AND RESPONSEMOBILE PROTECTION
4,41 €/kk6,89 €/kk3,15 €/kk

Suomenkielinen tukipalvelu

Vaihtoehto englanninkieliselle chat-tuelle: kun hankit WithSecuren lisenssit suoraan meiltä, voit samalla hankkia virtaviivaisen TDP-tukipalvelun erillisellä palvelusopimuksella!

Sovellusten käyttöpulmat ratkeavat helposti, kun voit soittaa ja kertoa ongelmasi selvällä suomen kielellä ilman jonotusta. Palvelun vasteaika määritellään sopimuksessa etukäteen haluamaksesi.


TDP on WithSecuren jälleenmyyjä ja korkean tietoturvan vankka puolestapuhuja. Autamme yrityksiä asiantuntevasti siirtymävaiheessa nykyisistä ratkaisuista WithSecuren käyttöönottoon.

Asiakasyritystemme kokemukset WithSecuresta ovat olleet kautta linjan myönteiset ja tiedämme hyvin toimivan tietoturvan itsessään lisäävän työntekijöiden työhyvinvointia.

Ota siis yhteyttä asiantuntijaamme ja rakennetaan yhdessä yrityksellesi tietoturva, joka muillakin jo on!