Onsite-takuu takaa mielenrauhan työnteolle

Onsite-takuu

Onsite-takuu tarkoittaa laitteelle myönnettävää lisätakuuta, jonka aikana kaikki laitteeseen tulevat viat korjataan nopeasti paikan päällä. Käytännössä maksat siitä, että saat 3 vuoden ajaksi mielenrauhan laitteiden toimivuudesta etkä menetä arvokasta aikaasi vikojen selvittelyyn.

Onsite-takuu tarjoaa arvokkaalle laitteellesi lisäturvan yllätysten varalle. Vaikka laite on laadukas, siihen saattaa tulla odottamattomia vikoja. Tällöin sinun asiakkaana tarvitsee vain ilmoittaa meille ongelmasta, jonka jälkeen otamme täyden vastuun sen nopeasta ratkaisemisesta.

Esimerkkejä onsite-takuusta

Ota yhteyttä, kun näyttö rikkoutuu. Lähetämme uuden vastaavan postitse ja kuriiripalvelu hakee vanhan näytön pois.

Tietokonevian tullen ota meihin yhteyttä tai soita suoraan valmistajan tukinumeroon. Huolto tulee paikan päälle ja useimmiten korjaa laitteen seuraavana arkipäivänä.

Ohjelmisto- ja fyysiset viat jäävät takuun ulkopuolelle, mutta myös niissä pyrimme tietenkin auttamaan mahdollisimman nopeasti.

Onko onsite-takuu tarpeellinen?

Meidän mielestämme on, mutta sinä päätät. Haluatko olla huolehtimatta koneen toimivuudesta 36 kk:n ajan? Vai luotatko, että ostamaasi laitteeseen ei tule mitään vikoja ensimmäisten 12 kk:n jälkeen?

Onsite-takuu on ehdoton valinta niille yrittäjille, joille IT-kysymykset ovat vieraita ja jotka haluavat keskittyä ydinosaamiseensa. Se on myös järkevä valinta heille, joilla on kosolti kykyä IT-pulmien ratkaisemiseen, mutta jotka haluavat käyttää aikaansa mieluummin yrityksensä prosessien kehittämiseen.