tdp varmuuskopiointi

Varmuuskopiointipalvelu on yrityksesi paras vakuutus

Varmuuskopiointipalvelu on varmin ja kustannustehokkain tapa varmistaa yrityksesi tietojen säilyminen.

Varmuuskopiointi palveluna (eng. backup) tarkoittaa tärkeän tiedon kopiointia alkuperäisen sijainnin lisäksi johonkin toiseen paikkaan. Esimerkiksi koneen hajotessa tai tiedostojen hävitessä odottamattomasti varmuuskopiot varmistavat, että mitään ei oikeasti menetetä.

Varmuuskopiointipalvelu

Niin yksittäisen työntekijän kuin koko yrityksesi tuottaman tiedon kannalta varmuuskopiointipalvelu on erittäin järkevä hankinta.

Laiterikkoja ja inhimillisiä virheitä ei voida täysin estää, mutta niiden haitat voidaan minimoida palvelun avulla. Ajantasainen varmuuskopio auttaa palauttamaan kaikki tiedot nopeasti ja vaivattomasti, mikä säästää yritykseltäsi paljon vaivaa ja kustannuksia silloinkin, kun varmuuskopioinnista huolehtii IT-palvelukumppani.

Haittatilanteet 

On paljon erilaisia ikäviä tapahtumia, joiden seurauksena voit menettää vaikka tärkeän Excel-tiedoston yrityksesi ostoista tai CSV-tiedoston asiakasosoitteista. 

Kokonaan uuden tiedoston tekeminen alusta alkaen on vaivalloista ja turhauttavaa. Se on silti tehtävä, jos tietoa ei ole kopioitu, kun esimerkiksi:

  • Tietokoneen kiintolevy rikkoutuu
  • Erillinen USB-muisti katoaa
  • Virus tuhoaa tiedostot
  • Joku poistaa tiedostot vahingossa
  • Tallennuspalvelusi tunnukset kaapataan

Kaikkia haittatilanteita pitää ennakoida, mutta vedenpitävää järjestelmää ei ole menetysten estämiseksi. Siksi varmuuskopiointi on arvokas työkalu, koska se yksinään voi tarjota yrityksen kaikelle tiedolle vakuutuksen, joka kirjaimellisesti korvaa menetykset.

Tietojen palautus

Mahdollisuudet palauttaa menetetty tieto onnistuneesti ovat rajalliset, niin datanpalautusohjelmilla kuin palveluun erikoistuneiden yritysten toimesta.

Joskus väitetään, että hukattu tieto on aina saatavissa nykytekniikalla takaisin. Näin ei todellisuudessa ole.

Varmuuskopiointi vaatii myös paljon kokonaiskuvan hahmottamista ja ymmärrystä erilaisista detaljeista. Kodin tiedostojen onnistunut varmuuskopiointi ei merkitse sitä, että samalla osaamisella ja periaatteilla se onnistuisi myös yrityksen tasolla. 

TDP:n varmuuskopiointi antaa edullisesti mielenrauhaa

Varmuuskopiointimme on muita tuntemiasi vakuutuksia parempi siksi, että palvelun suhteellisen pienellä kuukausimaksulla voit säästää suuren haitan kohdatessa satoja, jopa tuhansia euroja.

Esimerkiksi tietokoneen kiintolevyn fyysinen korjaus voi hyvin maksaa yli 1000 euroa. Myös työtunnit uusien tiedostojen tekemiseksi voivat helposti kerryttää satojen eurojen kustannukset.

Noin 60 eurolla varmistamme yhden Google Workspace- tai Microsoft 365 -käyttäjän vuodeksi.

Riskeihin nähden varmuuskopioinnista koituva noin 60 euron vuosimaksu käyttäjää kohden on hyvin halpa keino turvata yrityksen kallein pääoma eli kerätty ja tuotettu tieto. Tutustu koko hinnastoomme!

Ota yhteyttä

Lähetä

Pauli AaltoToimitusjohtaja0407483818