Tuki- ja huoltopalvelun avulla minimoit keskeytykset

TDP:n tukipalvelu kattaa etätuen, lähituen sekä puhelintuen. Tuki auttaa ratkaisemaan IT-laitteistoon ja sen käyttöön liittyvät ongelmat. Tuen avulla ratkaistaan useimmat ongelmat heti niiden ilmaantuessa. Etätuen hyödyntämiseen riittää internet-yhteys ja ladattava tai esiasennettu etähallintaohjelmisto.

Joskus ongelma johtuu laiteviasta ja ratkaisu vaatii laitteen vaihtoa tai huoltoa. Tällöin TDP:n varalaitepalvelun kautta saa korvaavan laitteen käyttöön huollon ajaksi.

Tuki- ja huoltopalvelumme sisällytetään yleensä osaksi palvelusopimusta ja ne ovat yrityksen työntekijöiden käytössä palvelusopimuksen mukaisesti. Sopimukseen voidaan liittää työntekijöiden työvälineiden lisäksi ohjelmistojen käyttö sekä muut IT-laitteet kuten vaikkapa toimiston tulostimet tai monitoimilaitteet.

Haluan keskustella lisää IT-palveluista

Täytä organisaation tai yhteyshenkilön nimi.
Täytä sähköpostiosoite

Pauli Aalto

Toimitusjohtaja
040-7483818
pauli.aalto@tdp.fi

Tampereen Datapiste logo
Yritysten tietotekniikan kumppani
yhteys@tdp.fi
010-2921640

Tampereen Datapisteen toimipisteet sijaitsevat Nokialla ja Helsingissä. Päätoimialueemme on Pirkanmaa (Tampere, Kangasala, Lempäälä, Nokia, Pirkkala, Ylöjärvi) sekä Helsinki ja muu pääkaupunkiseutu. Toimitamme laitteistoja koko Suomen alueella. Noudatamme palveluissa IT 2018 sopimusehtoja. Olemme asiakkaidemme IT-kumppani ja toimitamme edulliset ja tehokkaat tietokone-leasing ratkaisut yrityksille luotettavasti ja ammattitaidolla.

Yhteystiedot | Laskutustiedot | Palveluhinnasto | Tuki