Toimiston ja liiketilan IT-laitteet

TDP toimittaa kaikki suurimpien valmistajien IT-laitteita. Kauttamme saat esimerkiksi toimiston tulostus- ja monitoimilaitteet, neuvotteluhuoneiden etäpalaverilaitteet sekä info- ja mainosnäytöt liiketiloihin. Laitteet toimitetaan paikan päällä asennettuna.

Toimiston ja liiketilojen IT-laitteet voidaan liittää osaksi palvelusopimusta, jolloin laitteisto on osa TDP:n tarjoamaa palvelua.

TDP:llä on yli vuosikymmenen kokemus IT-palveluiden ja -laitteiden toimittamisesta. Asiakkaisiimme kuuluu lukuisten eri toimialojen yrityksiä ja organisaatioita. Ota rohkeasti yhteyttä, niin autamme sopivan laitteiston valinnassa.

Kiinnostuitko? Jätä yhteydenottopyyntö

Täytä organisaation tai yhteyshenkilön nimi.
Täytä sähköpostiosoite

Pauli Aalto

Toimitusjohtaja
040-7483818
pauli.aalto@tdp.fi

Tampereen Datapiste logo
Yritysten tietotekniikan kumppani
yhteys@tdp.fi
010-2921640

Tampereen Datapisteen toimipisteet sijaitsevat Nokialla ja Helsingissä. Päätoimialueemme on Pirkanmaa (Tampere, Kangasala, Lempäälä, Nokia, Pirkkala, Ylöjärvi) sekä Helsinki ja muu pääkaupunkiseutu. Toimitamme laitteistoja koko Suomen alueella. Noudatamme palveluissa IT 2018 sopimusehtoja. Olemme asiakkaidemme IT-kumppani ja toimitamme edulliset ja tehokkaat tietokone-leasing ratkaisut yrityksille luotettavasti ja ammattitaidolla.

Yhteystiedot | Laskutustiedot | Palveluhinnasto | Tuki