Miksi ostaa Google Workspace jälleenmyyjältä, kun sen voi ostaa suoraan Googlelta?

google asiantuntija tinified

Tiivistämme kilpailukeinomme kolmeen elementtiin:

  • TDP:n käyttäjätuesta saat Google-pulmiin ratkaisut suomen kielellä heti
  • TDP auttaa integroimaan Googlen palvelut muihin yrityksesi käyttämiin työkaluihin
  • Hintaeroa ei ole, ostat sitten suoraan Googlelta tai jälleenmyyjältä.

Google Workspace

Google Workspace on eittämättä moderni, digitaalinen työympäristö, jolla on laajalti dokumentoitu kyky tehostaa yritysten liiketoimintaa. 

Turvallisena pilvipalvelupakettina Workspace tarjoaa yrityksellesi kaikki arjen töissä tarvitsemasi työkalut yhdessä paketissa, yhdellä kiinteällä hinnalla.

Mieti kuitenkin tarkkaan, mistä yrityksesi tarvitsema Google-paketti kannattaa hankkia!

TDP on suomalainen Google-asiantuntija

Google-tuen saaminen suomen kielellä on valtava etu, mikäli käyttäjänä koet pientäkään epävarmuutta IT-englannin hallinnassa.

Työarjessa ei ole tärkeämpää kuin saada sanoittaa oma ongelmansa ja ymmärtää ratkaisu siihen  helposti ja nopeasti. TDP:n käyttäjätuki on erikoistunut Googlen palveluihin, joten saat varmasti selkeät ja ratkaisevat vastaukset kaikkiin Google-kysymyksiisi. 

TDP auttaa integroimaan Googlen palvelut osaksi yrityksesi muita työkaluja

Jälleenmyyjänä voimme tarjota henkilökohtaista palvelua ja ripeää neuvontaa, jota et saa suoraan Googlelta. 

Voimme auttaa yritystäsi valitsemaan oikeat sovellukset ja lisenssit täsmätarpeisiin, ja tarjota käyttäjätuen nopealla vasteajalla. Tämä voi olla erittäin arvokasta erityisesti pienemmille yrityksille, jotka eivät välttämättä ole aiemmin käyttäneet Google Workspacea ja joilla ei ole aikaa vaihtoehtoihin perehtymiseen.

Google Workspacen hinta

Hintaeroa ei ole Googlen ja jälleenmyyjältä ostetun välillä.

Hinta on käytännössä sama, ostaa yrityksesi Workspacen suoraan Googlelta tai jälleenmyyjältä kuten TDP. Sama kiinteä hinta käyttäjää kohden joka kuukausi eikä odotuksia hintatason äkillisistä heilahduksista.

Mieti kuitenkin, kuinka arvokasta tehokas tukipalvelu on yrityksellesi. Nopeasti ratkaistut IT-pulmat selittävät, miksi entistä useammat yritykset hankkivat Workspacen nimenomaan jälleenmyyjän kautta.

Mieti Workspacen hankinta tarkasti

Tunnetun brändin valmistaman ja laajalti käytetyn Workspace-sovelluksen ostaminen ei ole riskisijoitus.

On kuitenkin tärkeää miettiä jo ennen ostopäätöstä, mistä edustamasi PK-yrityksen kannattaa hankkia Workspace? Nopea, helppo ostos verkkokaupassa ei välttämättä palvele yritystäsi, kun kyse on päivittäiseen käyttöön tarkoitetusta työkalusta, joka vaatii myös ylläpitoa.

Onko valmistajalta hankittu tuote kuitenkaan identtinen jälleenmyyjältä hankitun tuotteen kanssa? Ei, mikäli palvelut itse ydintuotteen ympärillä ovat erilaiset.

Olennaisinta on siis huomata, että vaikka itse ydintuote on sama molemmilla myyjätahoilla, tuotteen ympärillä tarjotut lisäpalvelut saattavat tarjota ratkaisevan lisäarvon yrityksellesi.


Kysy tarjoustamme ja ylläty, miten paljon yrityksesi voi saada samalla rahalla suomalaiselta IT-kumppanilta kuin itse valmistajalta!