TDPIT-laitteetTyöntekijöiden työvälineet

dell huhtikuu 2024 kampanjahinta2

Yrityskannettavat | Tehotyöasemat | Työvälineet

Yrityskannettavat yrityksesi työntekijöille niin perustyöskentelyyn kuin vaativien suunnitteluohjelmistojen käyttöön. Tarjoamme markkinoiden uusimmat kannettavat yrityksille varmasti kilpailukykyiseen hintaan vahvalla palveluotteella.

Olemme ripeä laitetoimittaja niin yli 50 hengen PK-yrityksille kuin pienemmille 10-20 hengen yrityksille ja yksityisyrittäjille. Yrityksesi tarpeiden pohjalta esitämme vaihtoehdot valita yrityskannettavat, tehotyöasemat, verkkolaitteet ja muut työvälineet hyvällä hinta-laatu -suhteella.

undefined

Huhtikuun kampanjakoneet yrityksille

Tarjoamme huhtikuussa kampanjahintaan:

Pauli Aalto | 040 748 3818 | pauli.aalto@tdp.fi

Mika Mäkinen | 040 632 7090 | mika.makinen@tdp.fi

Kauttamme saatte niin Dellin, Applen, Lenovon, HP:n ja Fujitsun kannettavat kuin Windows-, Linux- ja Mac-tehotyöasemat sekä vaikka Samsungin ja Applen puhelimet toivotulla hintatasolla.

Laitteisiin voidaan esiasentaa myös yrityksesi omia ohjelmistoja ja määrityksiä, jolloin ne toimitetaan käyttövalmiina ja työntekijäsi pääsevät heti omaan ydintyöhönsä käsiksi ilman tarvetta käyttää aikaa asennusten selvittämiseen.

Muista laitteiden tukipalvelut

Kun työntekijöitä on enemmän, yrityksen tietokoneet ja puhelimet on hyvä liittää osaksi keskitettyä hallintaa. Se tekee laitteiden käytöstä tehokkaampaa ja yrityksen tiedot pysyvät paremmin tallessa. Tällöin myös laitteiden tietoturva voidaan varmistaa helpommin. Keskitetyn hallinnan palvelumme tukee myös sekaympäristöjä, joissa työntekijät voivat valita Windows-, Android- tai Applen laitteita.

Mikäli yrityksen työntekijöissä on vaihtuvuutta tai yritys kasvaa, kannattaa työntekijöiden työvälineet hankkia palvelusopimuksella. Tällöin TDP huolehtii siitä, että uusi työtekijä saa heti käyttövalmiit työvälineet ja yrityksen kustannukset skaalautuvat joustavasti työntekijämäärän mukaan.

Olemme kokenut laitetoimittaja

TDP:llä on yli vuosikymmenen kokemus IT-palveluiden ja -laitteiden toimittamisesta. Asiakkaisiimme kuuluu erikokoisia, lukuisten eri toimialojen yrityksiä ja organisaatioita.

Ota rohkeasti yhteyttä, niin autamme sopivan laitteiston valinnassa!

Ota yhteyttä

Lähetä

Pauli AaltoToimitusjohtaja0407483818