Näitä leasing-konepaketteja olemme toimittaneet tyytyväisille asiakkaille

Alla olevat paketit ovat esimerkkejä suosittelemistamme yrityskäyttöön soveltuvista konepaketeista ja hinta on ilmoitettu yhden konepaketin osalta. Leasingsopimukseen voidaan lisäksi liittää kaikki tarvitsemanne tietotekniikka.

Leasingsopimukseen kuuluvat tietokoneet ja muun tietotekniikan voitte hankkia 1-5 vuoden sopimusajalla. Suosittelemme yleensä 3 vuoden sopimusaikaa, sillä tällöin laitteistoon sisältyy koko sopimusajan kattava takuu.

Jätä yhteydenottopyyntö, niin teemme edullisen tarjouksen yrityksenne IT-laitteista.

Ammattilaisen tehokone

Oletko 3D-mallinnuksen, kuvankäsittelyn tai konetehoja vaativan suunnittelun ammattilainen? Olemme suunnitelleet tämän leasing-konepaketin maksimitehoja vaativalle ammattilaiselle. Koneesta löytyy huippuluokan prosessori ja näytönohjain, mahdottoman paljon muistia ja nopea kiintolevy. Myös näyttö on huippuluokkaa.

Tutustu tarkemmin

Edullinen yrityskannettava

Tämä huippukevyt ja kestävä kokoonpano on suunniteltu täyttämään vaativammankin käyttäjän tarpeet. Tehokas prosessori, metallirunko, FullHD-näyttö, SSD-levy, sekä helppo telakointi suoraan näyttöön takaavat miellyttävän käyttökokemuksen.

Tutustu tarkemmin

Edullista laatua kuvankäsittelyyn tai suunnitteluun

Tämä leasingpaketti on suunniteltu vastaamaan tarpeitasi, jos tarvitset edullisen, mutta silti suorituskykyisen tehotyöaseman sekä tarkan näytön. Laitteistossa on kiinnitetty erityistä huomiota myös lämmönhallintaan ja käyntiääneen, joten tämä paketti sopii mainiosti myös hiljaiseen toimistoon.

Tutustu tarkemmin

Raskaiden ohjelmien kannettava

Vaativalle ja liikkuvalle käyttäjälle suunnattu tehokannettava, josta suorituskyky ei lopu kesken raskaimpienkaan ohjelmistojen kanssa. Prosessoriteho, muisti ja näytönohjain ovat kannettavien kärkeä. SSD-kiintolevy takaa nopeuden. Tästä koneesta ei suorituskyky lopu kesken

Tutustu tarkemmin

Peruskäyttöön suunniteltu yritystyöasema

Tarjoamme myös edullisia perustyöasemia yrityskäyttöön. Näissä pienissä koteloissa yhdistyvät Intelin luotettava suoritintekniikka, nopea SSD-levy ja yritystason tietoturvaominaisuudet.

Tutustu tarkemmin

Telakoitava Ultrabook ammattilaiselle

Tämä huippukevyt ja kestävä kokoonpano on suunniteltu täyttämään vaativammankin käyttäjän tarpeet. Tehokas prosessori, metallirunko, FullHD-näyttö, SSD-levy, sekä langaton telakointi ja sisäänrakennettu modeemi takaavat miellyttävän käyttökokemuksen.

Tutustu tarkemmin

Ota yhteyttä

Lähetä

Pauli AaltoToimitusjohtaja0407483818