TDP Slim tarjouslaskuri

TDP SLIM™ -tarjouslaskuri

  • Harkitset yrityksesi IT-toimintojen ulkoistamista?
  • Haluat nopean arvion kaikista kustannuksista?
  • Haluat pohtia itsenäisesti ennen yhteydenottoa?

TDP SLIM™ -tarjouslaskuri antaa nopeasti luotettavan hinta-arvion yrityksesi kaikista IT-kustannuksista. Syötä laskuriin tarvitsemasi laitteet ja palvelut, ja TDP SLIM laskee hetkessä kokonaissumman kuukausitasolla.

TDP SLIM™ -palvelu on suunnattu pienille asiantuntijayrityksille ja startupeille.

Kokeile laskuria

Yrityksesi IT-palvelut helposti

TDP SLIM -palvelu on Tampereen Datapiste Oy:n kehittämä sovellus entistä helpompaan IT-kustannusten laskemiseen.

Olemme toimineet pitkään tietotyötä tekevien yrittäjien ja yritysten IT-kumppanina. Asiakkaanamme on esimerkiksi insinööritoimistoja ja -yrittäjiä, lakitoimistoja sekä mainostoimistoja.

Osaamme valita toimivia laitteita CAD- ja BIM-ohjelmistojen päivittäiseen pyörittämiseen. Tarjoamme nopeaa ja joustavaa etätukea, jotta saat maksimoitua tehokkaaseen työhön käyttämäsi tunnit. Kauttamme saat myös työkalut kommunikointiin ja tiedonhallintaan.

TDP SLIM -palvelun avulla voit helposti katsoa, kuinka paljon yrityksesi IT-palvelut tulisivat kuukausitasolla maksamaan. Voit myös jättää tarjouspyynnön valitsemistasi palveluista!

Kokeile tarjouslaskuria

Mitä meistä sanotaan

Metecno Oy oli kahden työntekijän startup-yritys vuonna 2011, kun hankin Datapisteeltä yhden kannettavan ja hieman myöhemmin oman serverin. Kaikki meni hienosti, joten yritykseni kasvun myötä keskitin vähitellen kaiken IT-tarpeistamme huolehtimisen heille. - Erikoiskonevalmistaja Metecno Oy

Hinnoittelu on edullinen ja toimistomme yhteydenottoihin vastataan ripeästi. Erityisesti minua miellyttää tapa, miten he kartoittavat asiakkaan kannalta aidosti järkevintä, ei kalleinta vaihtoehtoa meidän kulloisenkin tarpeemme täyttämiseksi. - Asianajotoimisto Mäkelä & Penttilä Oy

On helpottavaa keskittyä yrityksen omaan osaamisalueeseen, kun voi vahvasti luottaa näin keskeisen palvelun toimivuuteen eikä omaa aikaa kulu IT-asioista murehtimiseen. Kokonaisuutena annamme 10/10 pistettä palvelun laadusta ja erityiskiitoksen aina ystävällisestä asiakaspalvelusta! - Eläinklinikka Livet Oy

Kokeile TDP SLIM -palvelun avulla, paljonko sinun yrityksesi IT-palvelut tulisivat kuukausitasolla maksamaan.

Siirry TDP SLIM -tarjouslaskuriin

TDP SLIM laskee palvelun kuukausihinnan

Syötä TDP SLIM -tarjouslaskuriin tarvitsemasi IT-palvelut ja -laitteet. Saat vastauksena kuukausitasolla olevan hinta-arvion. Voit pohtia ilman myyntipuheita yrityksellesi sopivinta kokonaisuutta aikaan ja paikkaan katsomatta.

Kaikki TDP SLIM palvelussa olevat laitteet sisältävät 3 vuoden onsite-takuun, joka varmistaa töittesi sujuvuuden laiterikosta huolimatta. Lue lisää onsite-takuusta tästä.

Kun olet valinnut tarvitsemasi IT-palvelut ja nähnyt hinta-arvion, voit lähettää valintasi mukaisen tarjouspyynnön. Tarjouspyynnön jättäminen ei vielä sido sinua mihinkään. Palveluita voidaan myös räätälöidä yrityksesi tarpeiden mukaisiksi.

Siirry TDP SLIM™ -tarjouslaskuriinLisätietoa yrityksestäReferenssit

Ota yhteyttä

Lähetä

Pauli AaltoToimitusjohtaja0407483818