Pienten ja keskisuurten yritysten IT-kumppani

Tampereen Datapiste on vuonna 2007 perustettu IT-alan asiantuntijayritys. Tehtävämme on toimittaa, asentaa ja edelleen kehittää yritysten todellisia tarpeita vastaavia IT-järjestelmiä.

Kauttamme saatte kaikki tarvitsemanne IT-palvelut. Laitteistojen lisäksi palveluihimme kuuluvat ohjelmistot, huollot, tuki- ja palvelusopimukset sekä tietoturvapalvelut.

Pyrimme edullisuuden lisäksi siihen, että palvelumme on aina asiakaslähtöistä. Toivomme, että ensimmäisestä laitteistohankinnasta alkaa kumppanuus, jossa me vastaamme yrityksenne IT-ympäristöstä ja sen kehityksestä pitkälle tulevaisuuteen.

Päätoimialueemme ovat Pirkanmaalla, Etelä-Suomessa ja Keski-Suomessa. Konttorimme sijaitsee Nokialla Tampereen kupeessa. Asiakkaita meillä on lukuisilta eri toimialoilta.

Olemme pieni mutta vakavaraisesti kasvava yritys. Tavoitteemme on saavuttaa yli miljoonan liikevaihto vuonna 2020.

Tutustu

Toimiston yhteystiedot

Tampereen Datapiste
yhteys@tdp.fi
010 292 1640
Pirkkalaistie 1
37100 Nokia
Katso osoite kartalla

Työntekijämme

Joni

Elias

Arttu

Tero

Ota yhteyttä

Täytä organisaation tai yhteyshenkilön nimi.
Täytä sähköpostiosoite

Pauli Aalto

Toimitusjohtaja
040-7483818
pauli.aalto@tdp.fi

Tampereen Datapiste logo
Yritysten tietotekniikan kumppani
yhteys@tdp.fi
010-2921640

Tampereen Datapisteen toimipisteet sijaitsevat Nokialla ja Helsingissä. Päätoimialueemme on Pirkanmaa (Tampere, Kangasala, Lempäälä, Nokia, Pirkkala, Ylöjärvi) sekä Helsinki ja muu pääkaupunkiseutu. Toimitamme laitteistoja koko Suomen alueella. Noudatamme palveluissa IT 2018 sopimusehtoja. Olemme asiakkaidemme IT-kumppani ja toimitamme edulliset ja tehokkaat tietokone-leasing ratkaisut yrityksille luotettavasti ja ammattitaidolla.

Yhteystiedot | Laskutustiedot | Palveluhinnasto | Tuki