Pienten ja keskisuurten yritysten IT-kumppani

Tampereen Datapiste Oy on vuonna 2007 perustettu IT-alan asiantuntijayritys. Tehtävämme on toimittaa, asentaa ja edelleen kehittää yritysten todellisia tarpeita vastaavia IT-järjestelmiä.

Toteutamme kaikki tarvitsemanne IT-palvelut ja räätälöimme ne toiveidenne mukaan. Laitteistojen lisäksi palveluihimme kuuluvat ohjelmistot, huollot, tuki- ja palvelusopimukset sekä tietoturvapalvelut.

Pyrimme edullisuuden lisäksi siihen, että palvelumme on aina asiakaslähtöistä. Toivomme ensimmäisestä laitehankinnasta alkavan kumppanuuden, jossa me vastaamme yrityksenne IT-ympäristöstä ja sen kehityksestä pitkälle tulevaisuuteen.

Päätoimialueemme ovat Pirkanmaalla, Etelä-Suomessa ja Keski-Suomessa ja pääkonttorimme sijaitsee Nokialla Tampereen kupeessa. Asiakkaita meillä on lukuisilta eri toimialoilta.

Olemme dynaaminen ja vakavaraisesti kasvava yritys. Siitä osoituksena saavutimme ensimmäistä kertaa yli miljoonan euron liikevaihdon vuonna 2021 ja nyt vuonna 2022 tavoitteemme on tarjota palvelukokonaisuuttamme yhä useammalle yritykselle.

Jos haluat tietää enemmän IT-alasta ja yrityksemme uusista käänteistä, ryhdy uutiskirjeemme tilaajaksi:

Tilaa uutiskirje

IT-asiantuntijamme

Arttu
Elias
Joni
Jari
Matti
Tero
Taneli

Tutustu

Toimiston yhteystiedot

Katso osoite kartalla

Ota yhteyttä

Lähetä

Pauli AaltoToimitusjohtaja0407483818