TDP:n päätoimipiste.

Pienten ja keskisuurten yritysten IT-kumppani

Tampereen Datapiste Oy on vuonna 2007 perustettu IT-alan asiantuntijayritys ja yritysten IT-ympäristöstä kokonaisvastuun kantava palvelukumppani.

Palvelemme yrityksiä toimittamalla, asentamalla ja edelleen kehittämällä niiden todellisia tarpeita vastaavia IT-järjestelmiä.

Toteutamme kaikki tarvitsemanne IT-palvelut ja räätälöimme ne toiveidenne mukaan. Laitteistojen lisäksi palveluihimme kuuluvat ohjelmistot, huollot, tuki- ja palvelusopimukset sekä tietoturvapalvelut.

Tavoite

Pyrimme edullisuuden lisäksi aina asiakaslähtöiseen palveluun.

Toivomme ensimmäisestä laitehankinnasta alkavan kumppanuuden, jossa me vastaamme yrityksenne IT-ympäristöstä ja sen kehityksestä pitkälle tulevaisuuteen.

Palvelualueet

Päätoimialueemme ovat Pirkanmaalla, Etelä-Suomessa ja Keski-Suomessa.

Päätoimipisteemme löydät Nokialta Tampereen kupeesta. Meillä on asiakkaita lukuisilta eri toimialoilta, joten tunnistamme kokemukseemme perustuen yritysten yksilölliset tarpeet.

Kasvuhalu

Olemme dynaaminen ja vakavaraisesti kasvava yritys.

Siitä osoituksena saavutimme vuonna 2021 ensimmäistä kertaa yli miljoonan euron liikevaihdon ja vuonna 2022 ennätyksellisen 1,3 miljoonan euron liikevaihdon.

Nyt vuonna 2023 tavoitteemme on kehittää palvelukokonaisuuttamme entisestään ja olla siten kiinnostava vaihtoehto suurtenkin PK-yritysten vastuulliseksi kumppaniksi.

Seuraa meitä

Jos haluat tietää enemmän IT-alasta ja yrityksemme uusimmista käänteistä, ryhdy uutiskirjeemme tilaajaksi:

Tilaa uutiskirje

Sosiaalinen media

Voit myös seurata meitä sosiaalisen median kanavissamme:

LinkedinFacebook

IT-asiantuntijamme

Arttu
Elias
Jari
Joni
Matti
Tero
Taneli

Tutustu

Toimiston yhteystiedot

Katso osoite kartalla

Ota yhteyttä

Lähetä

Pauli AaltoToimitusjohtaja0407483818