Näitä leasing-konepaketteja olemme toimittaneet tyytyväisille asiakkaille

Alla olevat paketit ovat esimerkkejä suosittelemistamme yrityskäyttöön soveltuvista konepaketeista ja hinta on ilmoitettu yhden konepaketin osalta. Leasingsopimukseen voidaan lisäksi liittää kaikki tarvitsemanne tietotekniikka.

Leasingsopimukseen kuuluvat tietokoneet ja muun tietotekniikan voitte hankkia 1-5 vuoden sopimusajalla. Suosittelemme yleensä 3 vuoden sopimusaikaa, sillä tällöin laitteistoon sisältyy koko sopimusajan kattava takuu.

Jätä yhteydenottopyyntö, niin teemme edullisen tarjouksen yrityksenne IT-laitteista.

Esimerkki hinnat sopimuksen mukaan:
24kk 36kk Suoraosto

tietokone kuvankäsittelyyn

Edullista laatua kuvankäsittelyyn tai suunnitteluun
47 EUR /kk

Laatukone-pakettimme on suunniteltu palvelemaan sinua kuvankäsittelyssä, videoeditoinnissa tai suunnittelussa. Pakettiin kuuluu edullinen mutta suorituskykyinen tehotyöasema, jossa on kiinnitetty erityistä huomiota myös lämmön- ja melunhallintaan. Niinpä paketti sopii hyvin myös hiljaisempaan toimistoympäristöön.

» Lue lisää

ammattilaisen tietokone suunnitteluun tai raskaaseen kuvankäsittelyyn

Ammattilaisen tehokone kuvankäsittelyyn, 3D-mallinnukseen tai suunnitteluun
129.00 EUR /kk

3D-mallinnuksen, kuvankäsittelyn tai konetehoja vaativan suunnittelun rautaisille ammattilaisille suunnattu paketti, jossa ei ole tehty kompromissejä. Laitteisto sopii yhtä lailla insinööreille ja arkkitehdeille kuin animaattoreille tai analyytikoille.

» Lue lisää

all-in-one tietokone suunnitteluun tai kuvankäsittelyyn

All-in-One ratkaisumme vaativampaankin toimistokäyttöön.
41 EUR /kk

Järkeistä organisaatiosi toimintaa tilaa säästävällä All-in-One pöytäkoneella. Saat kokonaisvaltaisen suunnittelun yksinkertaisuuden, työaseman tehokkuuden ja luokkansa parhaat hallintaominaisuudet samassa paketissa.

» Lue lisää

Raskaiden ohjelmien kannettava tietokone

Raskaiden ohjelmien kannettava
68 EUR /kk

Vaativalle ja liikkuvalle käyttäjälle suunnattu tehokannettava, josta suorituskyky ei lopu kesken raskaimpienkaan ohjelmistojen kanssa. Prosessoriteho, muisti ja näytönohjain ovat kannettavien kärkeä. SSD-kiintolevy takaa nopeuden. Tästä koneesta ei suorituskyky lopu kesken

» Lue lisää

Peruskäyttöön suunniteltu yritystyöasema

Peruskäyttöön suunniteltu yritystyöasema
28 EUR /kk

Tarjoamme myös edullisia perustyöasemia yrityskäyttöön. Näissä pienissä koteloissa yhdistyvät Intelin luotettava suoritintekniikka, nopea SSD-levy ja yritystason tietoturvaominaisuudet. » Lue lisää

» Lue lisää

Telakoitava Kannettava toimistokäyttöön

Telakoitava Ultrabook tyylikästä laatua arvostavalle ammattilaiselle
58 EUR /kk

Tämä huippukevyt ja kestävä kokoonpano on suunniteltu täyttämään vaativammankin käyttäjän tarpeet. Tehokas prosessori, metallirunko, FullHD-näyttö, SSD-levy sekä helppo telakointi takaavat miellyttävän käyttökokemuksen. » Lue lisää

» Lue lisää

Edullinen Yrityskannettava toimistokäyttöön

Tehokas ja edullinen yrityskannettava toimistokäyttöön
35.50 EUR /kk

Tämä huippukevyt ja kestävä kokoonpano on suunniteltu täyttämään vaativammankin käyttäjän tarpeet. Tehokas prosessori, metallirunko, FullHD-näyttö, SSD-levy sekä helppo telakointi suoraan näyttöön takaavat miellyttävän käyttökokemuksen. » Lue lisää

» Lue lisää

Pyydä leasing-tarjous

Täytä organisaation tai yhteyshenkilön nimi.
Täytä sähköpostiosoite

Pauli Aalto

Toimitusjohtaja
040-7483818
pauli.aalto@tdp.fi

Tampereen Datapiste logo
Yritysten tietotekniikan kumppani
yhteys@tdp.fi
010-2921640

Tampereen Datapisteen toimipisteet sijaitsevat Nokialla ja Helsingissä. Päätoimialueemme on Pirkanmaa (Tampere, Kangasala, Lempäälä, Nokia, Pirkkala, Ylöjärvi) sekä Helsinki ja muu pääkaupunkiseutu. Toimitamme laitteistoja koko Suomen alueella. Noudatamme palveluissa IT 2018 sopimusehtoja. Olemme asiakkaidemme IT-kumppani ja toimitamme edulliset ja tehokkaat tietokone-leasing ratkaisut yrityksille luotettavasti ja ammattitaidolla.

Yhteystiedot | Laskutustiedot | Palveluhinnasto | Tuki