Palvelusopimuksella tarvitsemasi IT-ympäristö joustavasti

Palvelusopimukseen sisällytetään usein vähintään työntekijöiden tietokoneiden ja puhelimien elinkaaripalvelu. Tämä tarkoittaa, että TDP vastaa laitteiden hankinnasta ja kierrätyksestä. Käytön aikana TDP hoitaa laitteiston päivitykset ja ylläpidon sekä etä- ja lähitukipalvelut työntekijöille.

TDP:n kautta yritys saa hankittua työntekijöiden työvälineiden lisäksi kaikki muutkin IT-laitteet. Näitä ovat esimerkiksi toimiston laitteet, kuten tulostimet ja kopiokoneet, liiketilojen infonäytöt sekä verkkolaitteet ja -yhteydet.

Keskitetty hallinta

Kun organisaation työntekijämäärä kasvaa tai työntekijät vaihtuvat usein, keskitetty hallinta on edellytys laitteiston tehokkaalle käytölle.

Keskitettyyn hallintaan voidaan ottaa työntekijöiden käytössä olevat Windows-, Android-, Linux- ja Mac-laitteet. Se mahdollistaa mm. käyttöoikeustasojen hallinnan organisaatiotasolla sekä sovellus- ja tietoturvapäivitykset.

Tuki ja varalaitepalvelu

Tukipalvelumme sisältää etätuen, lähituen ja puhelintuen. Nykyisten etähallintaohjelmistojen avulla pystymme ratkaisemaan melkein kaikki työntekijöiden kohtaamat ongelmat lähes reaaliajassa. Palvelusopimuksessa voidaan määritellä vaadittava vasteaika liiketoiminnan luonteen mukaisesti.

Jos laitteeseen tulee huoltoa vaativa laitevika, varalaitepalvelun avulla työntekijä saa huollon ajaksi käyttöönsä vastaavan varalaitteen.

Tietoturva

Yrityksen tietoturvalla tarkoitetaan työntekijöiden laitteiden suojausta, organisaatiotason laitteiden ja ympäristöjen suojausta sekä tietoturvallisia prosesseja.

TDP:n palveluissa tietoturva on sisäänrakennettuna. Esimerkiksi elinkaaripalvelun ja keskityn hallinnan avulla voidaan huolehtia siitä, että työntekijöiden laitteissa on asianmukainen suojaustaso ja laitteet kierrätetään tietoturvallisesti. Tietoturva on huomioitu myös sähköposti-, domain- ja palvelinympäristöjen hallinnan palveluissamme. TDP:n kautta saatte hankittua tarvittavat verkkolaitteet sekä sisäverkkojen toteutuksen tietoturvallisella tavalla.

Organisaation muut IT-palvelut

Laitteiden lisäksi palvelusopimukseen voi kuulua organisaatiotason palveluita. Näitä ovat esimerkiksi puhelinliittymien ja sähköpostien hallinta, verkkotunnusten ylläpito sekä palvelinympäristöjen hallinta.

Haluan keskustella lisää IT-palveluista

Täytä organisaation tai yhteyshenkilön nimi.
Täytä sähköpostiosoite

Pauli Aalto

Toimitusjohtaja
040-7483818
pauli.aalto@tdp.fi

Tampereen Datapiste logo
Yritysten tietotekniikan kumppani
yhteys@tdp.fi
010-2921640

Tampereen Datapisteen toimipisteet sijaitsevat Nokialla ja Helsingissä. Päätoimialueemme on Pirkanmaa (Tampere, Kangasala, Lempäälä, Nokia, Pirkkala, Ylöjärvi) sekä Helsinki ja muu pääkaupunkiseutu. Toimitamme laitteistoja koko Suomen alueella. Noudatamme palveluissa IT 2018 sopimusehtoja. Olemme asiakkaidemme IT-kumppani ja toimitamme edulliset ja tehokkaat tietokone-leasing ratkaisut yrityksille luotettavasti ja ammattitaidolla.

Yhteystiedot | Laskutustiedot | Palveluhinnasto | Tuki