Toimivat ja turvalliset verkkoyhteydet

TDP:n kautta saatte vaivattomasti tarvitsemanne verkkoyhteydet, verkkolaitteet sekä verkkojen valvonnan ja ylläpidon.

Ennen verkon asennusta TDP suunnittelee verkkoympäristön yhdessä asiakkaan kanssa. Suunnitelman pohjalta valitaan käyttötarkoitukseen soveltuvat verkkolaitteet. Toimitamme verkkolaitteet, kuten modeemit, reitittimet ja langattoman verkon laitteet käyttökuntoon asennettuna. Yrityksen sisäverkko voidaan suojata palomuurilla ja siihen voidaan yhdistää verkkolaitteita ja vierasverkkoja. Verkkoon voi liittää muita toimipisteitä ja yhteydet etätyöntekijöille.

Osana palvelusopimusta TDP hallinnoi ja valvoo asiakkaan verkkoympäristöä. Palvelusopimuksella myös nykyinen verkkoympäristö voidaan siirtää TDP:n hallintaan. Palvelumme skaalautuu pienen yrityksen tarpeista useamman toimipisteen ympäristöihin.

Kiinnostuitko? Jätä yhteydenottopyyntö

Täytä organisaation tai yhteyshenkilön nimi.
Täytä sähköpostiosoite

Pauli Aalto

Toimitusjohtaja
040-7483818
pauli.aalto@tdp.fi

Tampereen Datapiste logo
Yritysten tietotekniikan kumppani
yhteys@tdp.fi
010-2921640

Tampereen Datapisteen toimipisteet sijaitsevat Nokialla ja Helsingissä. Päätoimialueemme on Pirkanmaa (Tampere, Kangasala, Lempäälä, Nokia, Pirkkala, Ylöjärvi) sekä Helsinki ja muu pääkaupunkiseutu. Toimitamme laitteistoja koko Suomen alueella. Noudatamme palveluissa IT 2018 sopimusehtoja. Olemme asiakkaidemme IT-kumppani ja toimitamme edulliset ja tehokkaat tietokone-leasing ratkaisut yrityksille luotettavasti ja ammattitaidolla.

Yhteystiedot | Laskutustiedot | Palveluhinnasto | Tuki