TDPIT-laitteetTyöntekijöiden työvälineet

Työntekijöiden työkoneet ja puhelimet

TDP toimittaa kaikkien suurimpien valmistajien laitteita sekä ohjelmistoja. Palvelemme laitetoimituksissa myös pieniä yrityksiä ja yksityisyrittäjiä.

Kauttamme saatte Windows-, Linux- ja Mac-työasemat sekä puhelimet. Laitteisiin voidaan esiasentaa myös yrityksen omia ohjelmistoja ja määrityksiä, jolloin ne toimitetaan käyttövalmiina.

Kun työntekijöitä on enemmän, yrityksen tietokoneet ja puhelimet on hyvä liittää osaksi keskitettyä hallintaa. Se tekee laitteiden käytöstä tehokkaampaa ja yrityksen tiedot pysyvät paremmin tallessa. Tällöin myös laitteiden tietoturva voidaan varmistaa helpommin. Keskitetyn hallinnan palvelumme tukee myös sekaympäristöjä, joissa työntekijät voivat valita Windows-, Android- tai Applen laitteita.

Mikäli yrityksen työntekijöissä on vaihtuvuutta tai yritys kasvaa, kannattaa työntekijöiden työvälineet hankkia palvelusopimuksella. Tällöin TDP huolehtii siitä, että uusi työtekijä saa heti käyttövalmiit työvälineet ja yrityksen kustannukset skaalautuvat joustavasti työntekijämäärän mukaan.

TDP:llä on yli vuosikymmenen kokemus IT-palveluiden ja -laitteiden toimittamisesta. Asiakkaisiimme kuuluu lukuisten eri toimialojen yrityksiä ja organisaatioita. Ota rohkeasti yhteyttä, niin autamme sopivan laitteiston valinnassa.

Ota yhteyttä

Lähetä

Pauli AaltoToimitusjohtaja0407483818