Työntekijöiden työkoneet ja puhelimet

TDP toimittaa kaikkien suurimpien valmistajien laitteita sekä ohjelmistoja. Palvelemme laitetoimituksissa myös pieniä yrityksiä ja yksityisyrittäjiä.

Kauttamme saatte Windows-, Linux- ja Mac-työasemat sekä puhelimet. Laitteisiin voidaan esiasentaa myös yrityksen omia ohjelmistoja ja määrityksiä, jolloin ne toimitetaan käyttövalmiina.

Kun työntekijöitä on enemmän, yrityksen tietokoneet ja puhelimet on hyvä liittää osaksi keskitettyä hallintaa. Se tekee laitteiden käytöstä tehokkaampaa ja yrityksen tiedot pysyvät paremmin tallessa. Tällöin myös laitteiden tietoturva voidaan varmistaa helpommin. Keskitetyn hallinnan palvelumme tukee myös sekaympäristöjä, joissa työntekijät voivat valita Windows-, Android- tai Applen laitteita.

Mikäli yrityksen työntekijöissä on vaihtuvuutta tai yritys kasvaa, kannattaa työntekijöiden työvälineet hankkia palvelusopimuksella. Tällöin TDP huolehtii siitä, että uusi työtekijä saa heti käyttövalmiit työvälineet ja yrityksen kustannukset skaalautuvat joustavasti työntekijämäärän mukaan.

TDP:llä on yli vuosikymmenen kokemus IT-palveluiden ja -laitteiden toimittamisesta. Asiakkaisiimme kuuluu lukuisten eri toimialojen yrityksiä ja organisaatioita. Ota rohkeasti yhteyttä, niin autamme sopivan laitteiston valinnassa.

Pyydä tarjous työntekijöiden laitteista

Täytä organisaation tai yhteyshenkilön nimi.
Täytä sähköpostiosoite

Pauli Aalto

Toimitusjohtaja
040-7483818
pauli.aalto@tdp.fi

Tampereen Datapiste logo
Yritysten tietotekniikan kumppani
yhteys@tdp.fi
010-2921640

Tampereen Datapisteen toimipisteet sijaitsevat Nokialla ja Helsingissä. Päätoimialueemme on Pirkanmaa (Tampere, Kangasala, Lempäälä, Nokia, Pirkkala, Ylöjärvi) sekä Helsinki ja muu pääkaupunkiseutu. Toimitamme laitteistoja koko Suomen alueella. Noudatamme palveluissa IT 2018 sopimusehtoja. Olemme asiakkaidemme IT-kumppani ja toimitamme edulliset ja tehokkaat tietokone-leasing ratkaisut yrityksille luotettavasti ja ammattitaidolla.

Yhteystiedot | Laskutustiedot | Palveluhinnasto | Tuki