Ohjelmistojen ja lisenssien hankinta

TDP:n kautta saatte helposti hankittua yrityksenne tarvitsemat ohjelmistot ja ohjelmistolisenssit, oli kyseessä sitten laitteeseen fyysisesti asennettava ohjelmisto tai selaimen yli käytettävä pilvipalvelu.

Työtekijöiden työkoneisiin ja puhelimiin asennettavat ohjelmistot voidaan asentaa ja määrittää jo esiasennusvaiheessa, jolloin ohjelmisto toimii halutulla tavalla ja työntekijän ei tarvitse käyttää aikaa asentamiseen. Keskitetyn käyttäjähallinan avulla ohjelmistoja voidaan päivittää helposti kaikkiin laitteisiin kerralla.

TDP:n asiakkaisiin kuuluu lukuisten eri toimialojen yrityksiä ja organisaatioita ja meillä on yli kymmenen vuoden kokemus alalta. Ota rohkeasti yhteyttä, niin keskustellaan lisää.

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä

Täytä organisaation tai yhteyshenkilön nimi.
Täytä sähköpostiosoite

Pauli Aalto

Toimitusjohtaja
040-7483818
pauli.aalto@tdp.fi

Tampereen Datapiste logo
Yritysten tietotekniikan kumppani
yhteys@tdp.fi
010-2921640

Tampereen Datapisteen toimipisteet sijaitsevat Nokialla ja Helsingissä. Päätoimialueemme on Pirkanmaa (Tampere, Kangasala, Lempäälä, Nokia, Pirkkala, Ylöjärvi) sekä Helsinki ja muu pääkaupunkiseutu. Toimitamme laitteistoja koko Suomen alueella. Noudatamme palveluissa IT 2018 sopimusehtoja. Olemme asiakkaidemme IT-kumppani ja toimitamme edulliset ja tehokkaat tietokone-leasing ratkaisut yrityksille luotettavasti ja ammattitaidolla.

Yhteystiedot | Laskutustiedot | Palveluhinnasto | Tuki